Στην Γκαμπόν ο Ν. Δένδιας

από Team MyPortal.gr
sms

Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του στη Μοζαμβίκη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε εκτός προγράμματος την Γκαμπόν προκειμένου να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους του υπουργού Εξωτερικών Μισέλ Μουσά – Ανταμό (Michael Moussa Adamo), ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της χώρας Λιμπρεβίλ, τον υπουργό Εξωτερικών υποδέχθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος της Γκαμπόν Λι Γουάιτ (Lee White). «Στη Λιμπρεβίλ, εξέφρασα τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του φίλου μου και υπουργού Εξωτερικών της Γκαμπόν, Michael Moussa Adamo, για την πρόσφατη απώλειά τους. Στο αεροδρόμιο με υποδέχθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος της Γκαμπόν, Lee White» αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Δένδιας.

Σημειώνεται πως η Γκαμπόν δεν περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του υπουργού Εξωτερικών στη νοτιοανατολική Αφρική. Επίσης, υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Δένδιας είχε επισκεφτεί την Γκαμπόν στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου του Ιανουαρίου.