Στη Χαλκηδόνα η προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μπατζαρακίδη

από Team MyPortal.gr
sms

Στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κεντρική του πολιτική ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπατζαρακίδης.

Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Νέας Γενιάς του δήμου Χαλκηδόνος το προηγούμενο χρονικό διάστημα “όργωσε” όλη τη Β’ Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής.

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επαρχία της Θεσσαλονίκης είναι περισσότερα από όσα νομίζουμε πως γνωρίζουμε. Εμείς που ζούμε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις ζωές μας εδώ, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι τόσα πολλά και μικρά, πράγμα που επιβεβαιώνουν την περιθωριοποίηση της επαρχίας μας από το κεντρικό κράτος, αλλά και την απουσία ουσιαστικής διεκδικητικής πολιτικής από το πολιτικό προσωπικό της περιφέρειας μας για τους ανθρώπους της υπαίθρου”, αναφέρει ο ίδιος σε μήνυμά του προς τους ψηφοφόρους καλώντάς τους στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαϊου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκηδόνας και ζητώντας παράλληλα τη στήριξη τους στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

“Ζω εδώ. Θέλω να μείνω εδώ. Θα αγωνιστώ για αυτά που δικαιούμαστε. Με τη δική σας στήριξη και τον αγώνα, θα πετύχουμε”, τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.