Στ.Κραουνάκης στο MyPortal.gr(vid): Η Θεσσαλονίκη μου έχει δώσει μόνο χαρά και μόνο δώρα και μόνο φίλους

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Ο συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, παραγωγός και συγγραφέας, ο καλλιτέχνης, κ.Σταμάτης Κραουνάκης, μιλάει στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «30+3» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Με αφορμή την μουσική παράσταση που δίνουν σήμερα Τετάρτη 11 Ιουλίου,  Τα παιδιά της Σφίγγας, ο Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα, στο φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, περιγράφει πως μια παράσταση δίνει φως στην χαμένη ταυτότητα της ομαδικής διασκέδασης.

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης αναφέρεται στην μοναξιά και τον έρωτα, στην «Αντιγόνη» αλλά και στον «Λόρκα», με τις φετινές συνεργασίες του και πως αναδεικνύονται νέα ταλέντα.

Περιγράφει τι ρόλο έπαιξαν οι γυναίκες στη ζωή του και ποιες ήταν αυτές. Πως εμπνέεται για να δημιουργήσει και πόσες ώρες μπορεί να δουλεύει.

Ξεκαθαρίζει ποια πρέπει να είναι η σχέση του καλλιτέχνη με την πολιτική και αποκαλύπτει αν ο ίδιος έχει δεχτεί πρόταση να είναι υποψήφιος για κάποιο αξίωμα.

Απαντάει αν είναι friendly προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αν μπορεί να κάνει παρέα με κάποιο πρόσωπο της κυβέρνησης, αλλά και αν ο ίδιος έχει ανασφάλειες και ποιες.

Καθώς ο ίδιος είναι δεινός χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει τη χρηστικότητά τους, αναφέρει πόσο απολαμβάνει και ο ίδιος την  εκπομπή του «Κόκκινο Μοτοσακό» στο ραδιόφωνο στο Κόκκινο και στέλνει το δικό του μήνυμα σχετικά με το bullying.

Δεν παραλείπει να αναφέρει την αγάπη και τους δεσμούς που έχει με την Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της, ενώ παραδέχεται ότι «η πόλη αυτή καταξιώνει καλλιτέχνες».