Σύσκεψη για τις σχολικές μονάδες στο δήμο Βόλβης

από Team MyPortal.gr
sms

Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς όσον αφορά τη λειτουργία των σχολικών μονάδων στο δήμο Βόλβης καθώς και τις προτεραιότητες για την επόμενη σχολική χρονικά συζήτησαν σε σύσκεψη που έγινε ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων και τους προέδρους των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα για την τρέχουσα σχολική περίοδο, διαπιστώθηκε ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα οι σχολικές επιτροπές και οι δημοτικές υπηρεσίες, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα σε θέρμανση, προσβασιμότητα μαθητών κ.λ.π.

Οι κτιριακές υποδομές βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και έγινε ο πρώτος προγραμματισμός για την κάλυψη των αναγκών της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας ευχαρίστησε όλους τους διευθυντές για την προσπάθεια τους στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων τους και τόνισε ότι η εξαιρετική κατάσταση των σχολείων για μια ακόμα χρόνια αποδεικνύει την άψογη συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας, των γονέων και των κηδεμόνων με τον δήμο Βόλβης, προς όφελος των μαθητών.

Ο κ. Λιάμας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την συνεισφορά τους στην εξαίρετη εικόνα των σχολικών μονάδων του δήμου και υπογράμμισε ότι θα είναι αρωγός στις δράσεις τους.