Συνάντηση Γεννηματά-Μπουτάρη για τις δημοτικές εκλογές

Η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, όπως εκφράστηκε δια στόματος της επικεφαλής του Φώφης Γεννηματά, στον Γιάννη Μπουτάρη για τις δημοτικές εκλογές του 2019 είναι δεδομένη. Όπως δεδομένοι και οι προβληματισμοί στο ΚΙΝΑΛ για τη σχέση που θα αναπτύξει η «Πρωτοβουλία» με το ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο The Met μεταξύ της κας. Γεννηματά και του κ. Μπουτάρη. Όπως και άλλα ζητήματα αναφορικά με τον Κλεισθένη αλλά και την απλή αναλογική. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Πέτρος Λεκάκης και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ και δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας» Χρήστος Παπαστεργίου.

Το μήνυμα που έστειλα ο κ. Μπουτάρης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MyPortal.gr, και φαίνεται να καθησύχασε προβληματισμούς στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, είναι πως η «Πρωτοβουλία» παραμένει μια αυτοδιοικητική παράταξη και πως θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με τις προηγούμενες εκλογές: θα συζητήσει αλλά δεν θα καπελωθεί από κόμματα και το ψηφοδέλτιό της θα μπουν υποψήφιοι βάσει των διαδικασιών και της αξιολόγησης που ακολουθεί η παράταξη. Το ίδιο θα ακολουθηθεί και για κάποια στελέχη που προφανώς θα ενταχθούν από το ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed