«Σήκωσε μανίκια» για τα καλά ο Λίλτσης στο δήμο Παύλου Μελά

από Team MyPortal.gr
sms

Παρά τις εθνικές εκλογές, ο Γιώργος Λίλτσης που διεκδικεί τη δημαρχία στο δήμο Παύλου Μελά κινείται σταθερά και η ομάδα του βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.

Σχεδόν καθημερινά ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» βρίσκονται σε διαφορετική γειτονιά του δήμου Παύλου Μελά καταγράφοντας προβλήματα και συζητώντας με τους πολίτες. Άλλωστε το σλόγκαν του συνδυασμού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου είναι «Με τους πολίτες, για τους πολίτες» και συμπυκνώνει την πρόθεση του Γιώργου Λίλτση να συγκροτήσει ένα πρόγραμμα διοίκησης την επόμενη ημέρα στηριζόμενο σε προτάσεις και ιδέες πολιτών.

Το επόμενο διάστημα η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» αναμένεται να ξεκινήσει τις θεματικές εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές του δήμου.

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος έχει ανακοινώσει συνολικά 130 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους ενόψει των εκλογών. «Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και νέους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Έχουμε τη χαρά να έχουμε στο πλευρό μας δημιουργικούς νέους και νέες, επαγγελματίες, επιστήμονες, ανθρώπους της αγοράς, του πολιτισμού. Είναι η Εθνική Ομάδα του δήμου Παύλου Μελά» σχολιάζει ο Γιώργος Λίλτσης.

Σημειώνεται πως στο πλευρό του Γ. Λίλτση ήδη έχει ταχθεί ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Σάββας Σερασίδης, που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος όπως και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών δήμου Παύλου Μελά» Άρης Ιακωβίδης που ένωσε τις δυνάμεις του με τον κ. Λίλτση, ενώ και τα βασικά στελέχη της παράταξης του Δημήτρη Δεληγιάννη ενσωματώθηκαν στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ».