Οι συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Έξω από το κεντρικό κτήριο της ΕΥΑΘ έχουν αποφασίσει να βρίσκονται και σήμερα οι 90 συμβασιούχοι της Εταρείας, με αίτημα την εξέρευση οριστικής λύσης προκειμένου να παραμείνουν στην εργασία τους στην οποία οι περισσότεροι, όπως υποστηρίζουν, απασχολούνται εδώ και πολλά χρόνια.

Στις 10:30 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας, μέλη της Επιτροπής Αγώνα διανομέων φαγητού. Οι συγκεντρωμένοι ενδεχομένως να πραγματοποιήσουν και μοτοπορεία.

Μέλη του Συντομισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς έχουν δώσει ραντεβού για συγκέντρωση στις 13:30, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή κια Αριστοτέλους, ενώ σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Το απόγευμα έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες Συνδικάτα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με αφορμή τη διεξαγωγή του 11ου Περιφερειακού Συνδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Κεντρική Μακεδονία και την παρουσία του πρωθυπουργού.

Στις 18:00, στην πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρης) έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ στο σημείο θα φθάσουν και αγρότες από το Ν. Ημαθίας μετά από κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας.

Θα ακολουθήσει πορεία προς τον χώρο διεξαγωγής του Περιφερειακού συνεδρίου, το οποίο ολοκληρώνεται με ομιλία του πρωθυπουργού.

Συγκέντρωση στις 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου προγραμματίζουν μέλη από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, ΛΑΕ και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι διαδηλωτές σκοπεύουν να κάνουν πορεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ