Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Για ακόμη μια φορά, από νωρίς το πρωί και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα βρίσκονται έξω από τα γραφεία της εταιρίας και θα διαμαρτύρονται για τις απολύσεις τους.

Στις 11:00, μέλη της Επιτροπής κατά των πλειστηριασμών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Ι. Δραγούμη και θα διαμαρτυρηθούν ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εργαζόμενου.

Ακόμη, στις 17:00 στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος γνωστού ξενοδοχείου, μέλη χριστιανικών ορθόδοξων σωματείων της Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν και θα μεταφερθούν οδικώς από το σημείο στο ΥΜΑΘ (Μακεδονίας- Θράκης), στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που είναι προγραμματισμένο στις 19:00.

Mέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Τοσίτσα και Φιλίππου με Τοσίτσα.

Στις 19:00 συγκέντρωση για τη Μακεδονία είναι προγραμματισμένη έξω από το ΥΜΑΘ, η οποία έχει οργανωθεί μετά από διαδικτυακό κάλεσμα.

Τέλος, στις 20:00 στην οδό Κώττα Ρούλια, θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία προς το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην παραλία για τη Μακεδονία, ενώ την ίδια ώρα και για τον ίδιο σκοπό θα έχει στην κεντρική είσοδο του λιμανιού.