Σειρά παίρνουν τα τοπικά συμβούλια για τον Λίλτση στο δήμο Παύλου Μελά

από Team MyPortal.gr
sms

Το σχέδιο «γειτονιές Παύλου Μελά» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Λίλτση και την ομάδα της «ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Ο κ. Λίλτσης και οι συνεργάτες του έχουν στόχο τους επόμενους μήνες να βρεθούν σε όλες τις γειτονιές της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας, να συνομιλήσουν με τους πολίτες, να καταγράψουν προβλήματα και να προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Μάλιστα, κατά τις επαφές τους με τον κόσμο ζητούν και από τους κατοίκους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, προκειμένου να συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας που θα βάζει τις καθημερινές ανάγκες και την ποιότητα ζωής των πολιτών στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με τον κ. Λίλτση η νυν διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά έχει ξεχάσει τους δημότες και δεν γνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και της περιοχής.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα κι άλλα ονόματα υποψηφίων, ενώ το βάρος τώρα πέφτει στους υποψηφίους των τοπικών συμβουλίων, αφού πεποίθηση της παράταξης είναι πως θα πρέπει τα τοπικά συμβούλια να αποκτήσουν ενεργή συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων του δήμου.