Σε τρία οδικά έργα στην Αχαΐα σήμερα οι κ. Μητσοτάκης-Γ. Καραγιάννης

από Team MyPortal.gr
sms
Ανάρτηση στο Facebook με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του στην Αχαΐα μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ο Υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης. Υφυπουργός και πρωθυπουργός επισκέφτηκαν τρία έργα υποδομών, παρακολουθώντας την πρόοδο τους.
“Ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, που είχε κολλήσει για χρόνια, είναι ήδη 3 μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η κατασκευή του”, έγραψε ο κ. Καραγιάννης, συνεχίζοντας, “η ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου διασφαλίζει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής”.
“Τέλος, υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή της επιδομής – ηλεκτροκίνησης για τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Ροδοδάφνη-Ρίο και μ’ αυτό τον τρόπο κάνουμε πλέον ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να φτάσει το τρένο στο λιμάνι της Πάτρας”, σημείωσε.
“Αυτά είναι τα τρία έργα που επισκεφθήκαμε σήμερα στην #\Αχαΐα με τον Πρωθυπουργό και επιβεβαιώνουν ότι με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη”, υπογραμμίζει ο Υφυποργός.