Σαουλίδης: “Τα 30 κάλπικα αργύρια της κυβέρνησης”

από Team MyPortal.gr
sms

Υποκλοπές, κυβερνητικές εξαγγελίες και οι ανακοινώσεις για την Θεσσαλονίκη κυριάρχησαν στην ατζέντα των συνεντεύξεων του Αντώνη Σαουλίδη, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Πρόκειται για ένα ζήτημα δημοκρατίας, θεσμικής λειτουργίας του κράτους. Μιλάμε για ένα κράτος δικαίου που καταπατήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ με εντολή Μητσοτάκη. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε…. Δεν θα το αφήσουμε μέχρι τη στιγμή που θα ανακοινωθεί ποιος έδωσε την εντολή, τι ήταν αυτό που άκουσαν και γιατί» τόνισε μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» με την Χριστίνα Τσόρμπα.

Εκτίμησε ότι «επιχειρήσαν προφανέστατα να δεσμεύσουν τον κ. Ανδρουλάκη με στοιχεία τα οποία στη συνέχεια θα τα χρησιμοποιούσαν για πολιτικές σκοπιμότητες».

Ερωτώμενος για τις μετεκλογικές συνεργασίες σχολίασε χαρακτηριστικά «να μην στηρίζεται ο Πρωθυπουργός στο ποιος θα τον λυπηθεί και ποιος θα τον συνδράμει στην καρέκλα της εξουσίας» κάνοντας λόγο για την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ που θα δώσει στους πολίτες μια προοδευτική εναλλακτική επιλογή για την κάλπη.

«Ο Έλληνας δικαιούται την αλήθεια»

Φιλοξενούμενος στον Flash 99,4 fm και στην εκπομπή «Flash στα γεγονότα» με την Βασιλική Πολίτου ο Αντώνης Σαουλίδης τόνισε πως «Ο Έλληνας δικαιούται την αλήθεια και η κυβέρνηση οφείλει να του τη δώσει Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει. Είναι επικίνδυνος ο Ν. Ανδρουλάκης για τα εθνικά συμφέροντα ή δεν είναι;».

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να άρει το απόρρητο και να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής για να καταθέσουν αυτά που γνωρίζουν. Ακούγεται περίεργο ο Νίκος Ανδρουλάκης να ήταν επικίνδυνος πριν εκλεγεί στο αξίωμα του προέδρου και να μην είναι εθνικά επικίνδυνος αφότου εκλέχθηκε πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ» συμπλήρωσε με νόημα.

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε φάση αποδόμησης. Καταρρέει» σχολίασε για τις διαδικασίες αναζήτησης κυβερνητικού εταίρου.

30 κάλπικα αργύρια

Τέλος, σχολιάζοντας τα περίφημα 30+ έργα στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 2030 ο κ. Σαουλίδης έκανε λόγο για «30 κάλπικα αργύρια».

«Προσπαθούν να εξαγοράσουν την ψήφο του Θεσσαλονικιού/ Τα έργα αυτά είτε δεν υπάρχουν, είτε του τα έχει τάξει η κυβέρνηση πάρα πολλές φορές είτε έχουν υλοποιηθεί με ιδιωτική πρωτοβουλία. Ο κ. Μητσοτάκης έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς» επεσήμανε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.