Πυκνώνουν οι εμφανίσεις του Αταμιάν στο Ωραιόκαστρο

από Team MyPortal.gr
sms

Το όνομά του ακουγόταν ιδιαίτερα έντονα στα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια στο Ωραιόκαστρο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον πρώην αντιδήμαρχο, Πέτρο Αταμιάν ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023.

Ο κ. Αταμιάν τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις εμφανίσεις του σε δημόσιες εκδηλώσεις συνοδευόμενος από ανθρώπους που θα στηρίξουν το εγχείρημά του και θα είναι πιθανόν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο πλευρό του πρώην αντιδημάρχου, όπως ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Καγιάς και ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Μοδίτσης.

Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο Ωραιόκαστρο, όπου και συνομίλησε με αρκετούς φίλους και  δημότες ενώ την Κυριακή  ήταν παρών με φίλους και στελέχη της περιοχής στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στη Λητή. Οι δυο αυτές εμφανίσεις του πρώην αντιδημάρχου επιβεβαιώνουν τις φήμες για την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο. Μάλιστα, ο ίδιος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε, δεν το διέψευσε.