Προεκλογικά SMS: Η βαρύτητα της επικοινωνίας

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Τα μαζικά SMS μηνύματα είναι ένα εργαλείο Marketing για κάθε υποψήφιο πολιτευτή που κατεβαίνει στις εκλογές, το οποίο φθάνει στον τελικό αποδέκτη μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα από την αποστολή του, καθιστώντας το ένα από τα πιο άμεσα ηλεκτρονικά μέσα προβολής παγκοσμίως. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε υποψηφίους/ εταιρείες / οργανισμούς που χρειάζονται ένα οικονομικό, εύκολο και στοχευμένο τρόπο επικοινωνίας ποικίλου περιεχομένου (π.χ. πληροφόρηση για υπηρεσίες που παρέχουν, για προσφορές, για μείωση στις τιμές, για κτλ.), στους πελάτες, το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους.

Το SmsMarketing.gr αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παρόχων Μαζικών Μηνυμάτων, ο οποίος είναι ήδη εναρμονισμένος πλήρως με τον κανονισμό GDPR.

 

Το SmsMarketing.gr δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών μαζικής αποστολής SMS και καλύπτει πλήρως τις δυνατότητες της SMS τεχνολογίας. Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του, τα οποία σας βοηθούν να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τις SMS καμπάνιες σας εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά.

Αποστολή

  • Επιλογή ονόματος αποστολέα ανά αποστολή: Επιλέξτε ανά αποστολή το όνομα που θα παρουσιάζεται ως αποστολέας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε αποστολής
  • Δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων άνω των 160 χαρακτήρων: Επικοινωνήστε όλες τις σημαντικές πληροφορίες της κάθε καμπάνιας σας στέλνοντας SMS μεγαλύτερο από 160 χαρακτήρες (1 SMS), με δυνατότητα αποστολής SMS έως και 1070 χαρακτήρων.
  • Προσωποποιημένα SMS: Πραγματοποιήστε προσωποποιημένες αποστολές SMS για να απευθύνεστε σε κάθε παραλήπτη προσωπικά και να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα της κάθε καμπάνιας σας.
  • Προγραμματισμένες αποστολές: Προγραμματίστε τις μαζικές σας αποστολές για την κατάλληλη στιγμή στο μέλλον και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Πχ. προγραμματίστε την αποστολή για 2 ώρες πριν από τον αγώνα, στις 7μμ, χωρίς να χρειάζεται να είστε στο γραφείο εκείνη την ώρα.

Διαχείριση

  • Λίστες παραληπτών: Αποθήκευση και διαχείριση λιστών παραληπτών μέσα στην πλατφόρμα για εύκολη και γρήγορη αποστολή SMS
  • Black list: Προσθήκη αριθμών στην black list για αποφυγή αποστολής μηνυμάτων σε χρήστες που δεν επιθυμούν να λαμβάνουν SMS
  • Templates μηνυμάτων: Αποθηκεύστε κείμενα μηνυμάτων που χρησιμοποιείτε συχνά για αποφυγή πληκτρολόγησης τους ξανά και αποστολή μηνυμάτων με λίγα μόνο κλικ.
  • Πλήρες ιστορικό/στατιστικά: Διατήρηση πλήρους ιστορικού των αποστολών και αγορών σας, και δυνατότητα προβολής και εξαγωγής των στατιστικών σας.