Πώς θα αυξήσεις τη… σεξουαλική σου μυρωδιά πριν από το επόμενο ραντεβού

από Team MyPortal.gr
sms

Όταν επίκειται ένα καυτό ραντεβού, τότε, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μυρίζεις όμορφα. Και, προφανώς, θα απέφευγες να χτυπήσεις ένα γρήγορο πρόγραμμα στο γυμναστήριο λίγη ώρα πριν από αυτή τη συνάντηση. Λογικό;

Αλλά αυτό ακριβώς μπορεί να κάνει η προπόνηση που «εφηύρε» και υιοθέτησε η βρετανική αλυσίδα γυμναστηρίων Gymbox: να μυρίζεις υπέροχα, αποπνέοντας μια ακαταμάχητη αρρενωπότητα. Το όνομα του προγράμματος είναι «Βελτίωση της Φερομόνης» και, φυσικά, σχετίζεται με το φυσικό άρωμα που παράγουν οι αντρικές ορμόνες του σεξ, με πρώτη και κυρίαρχη, την ανδροστερόνη.

 

 

Η εν λόγω προπόνηση δημιουργήθηκε από μια ειδική ομάδα καθηγητών φυσικής αγωγής σε συνεργασία με επιστήμονες που ειδικεύονται στην ορμονολογία και την κινησιολογία, περιλαμβάνοντας ασκήσεις υψηλής έντασης με στόχο την παραγωγή ιδρώτα από ιδιαίτερα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων του μετώπου, της πλάτης, της βουβωνικής χώρας και, οπωσδήποτε, των μασχαλών.

«Η ανδροστερόνη είναι η χαρακτηριστικότερη αντρική φερομόνη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι δρα ως ισχυρό αφροδισιακό, λίγα λεπτά πριν στεγνώσει ο ιδρώτας και αρχίζει να μυρίζει πραγματικά άσχημα», λέει η επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος, Anne-Marie Lategan. «Με την αξιοποίηση αυτής της προπόνησης, οι ιδιότητες της μυρωδιάς της ανδροστερόνης αναβαθμίζονται και δεν αλλοιώνεται, με την προϋπόθεση να μην κάνεις ντους ή να ψεκαστείς με αρώματα και αποσμητικά μετά την προπόνηση», συνεχίζει η Lategan, εξηγώντας ότι για να παραχθεί αυτό το αποτέλεσμα επιβάλλεται η χρήση ειδικών γιλέκων και άλλων αξεσουάρ προπόνησης.

> Ο χρόνος διάρκειας του προγράμματος για βελτίωση του αντρικού σεξουαλικού μαγνητισμού είναι 20′ και όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν να το λένε: όλες οι γυναίκες τους πολιορκούν όλο και στενότερα τον τελευταίο καιρό.