Πολύς κόσμος αλλά και πολλοί μνηστήρες για τις λίστες στην ομιλία της Φώφης

από Team MyPortal.gr
sms

Η αίθουσα γέμισε στη σημερινή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά, που έγινε σε ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης. «Με βάση την ημέρα, τη ζέστη και την κοιλιά που κάναμε τους τελευταίους μήνες η προσέλευση ήταν μια χαρά», έλεγε έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος μετά το τέλος της ομιλίας, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 500 άτομα.

Ενδιαφέρον βέβαια είχαν και οι παρουσίες. Βλέπετε η μάχη για τις λίστες έχει ανάψει παντού για τα καλά και η εκδήλωση συγκέντρωσε κόσμο από όλη την κεντρική Μακεδονία. Ετσι στην πρώτη σειρά των επισήμων κάθισαν οι Χάρης Καστανίδης, Μιχάλης Τζελέπης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρύσα Αράπογλου και Γιάννης Δριβελέγκας,  ο δήμαρχος Συκεών-Νεάπολης Σίμος Δανιηλίδης, ο Χρόνης Μακρίδης, ο Στέφανος Τανιμανίδης και ο αειθαλής πρώην   δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Νίκος Δίγκας-Χαρδαλιάς (έχει ξεπεράσει τα 90!). Λίγο πιο πίσω διακρίνονταν ο Χρήστος Πάχτας, οι δήμαρχοι Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας,  ο  πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Παπαδόπουλος, ο παλιός ποδοσφαιριστής  του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούναρης, ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης,  ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαδούλης και οι Αντώνης Σαουλίδης και Γιάννης Μαγκριώτης που παρακολούθησαν την ομιλία της κ. Γεννηματά από τη γαλαρία.

Στο πάνελ της εκδήλωσης κάθισαν οι Χρήστος Παπαστεργίου, Πάρις Κουκουλόπουλος,  Γιάννης Κυανίδης και Μαρία Παπαγεωργίου.