Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν ρεύμα αύριο

από Team MyPortal.gr
sms

Διακοπές ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για αύριο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 έως τις 11:00 οι καταναλωτές που βρίσκονται στην βιομ. περιοχή Θέρμης και συγκεκριμένα από την κρεαταγορά Θέρμης μέχρι το grand Μασούτη, συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών κολορα, μαλαμιδης – ινοβα, αδαμιδης, fοrτηνετ κ.λ.π.

Από τις 8:00 έως τις 14:30 διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη στα Διαβατά του δήμου Δέλτα και συγκεκριμένα στην περιοχή υψώματα Διαβατών τα αρδευτικά, βουστάσια και οι μανιατης, αφοι μπαντα, Κυριακίδη, βιομηχανία πλαστικών, σταυριδης, κουλικιδης, μακροπουλος.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 9:30 έως τις 12:00 στην περιοχή Καλοχωρίου τα εργοστάσια τεχνοματ, σούπερ γκαζ, μακιος, μαμιντολ, καραπιλαφης, μανδυλας, μακεδονιτης, shell, εκο, χημ.βιομ.βορ.ελλαδος, μπακατσελος, αντλιοστάσιο 4 ο.α.θ.

Τέλος, από τις 11:00 έως τις 14:00 θα διακοπεί το ρεύμα στην Επανομή και συγκεκριμένα οι καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου – σχολείου – Αθ. Διάκου – σουλιου – Σαρβανη κ.λ.π. συμπεριλαμβανομένων και των : γυμνάσιο – λύκειο – επαλ – ιεκ – αθλητικό κέντρο κ.λ.π.