Περιοδεία Μητσοτάκη στη Μακεδονία

από Διαχειριστής MyPortal
sms

«Βλέπω την προσμονή για μια καλύτερη χώρα. Με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, κυρίως για τα νέα παιδιά, περισσότερη ασφάλεια, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία για όλους», είναι τo κεντρικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας που εξέπεμψε και από την Έδεσσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί σήμερα την τελευταία του προεκλογική περιοδεία στη Μακεδονία, η οποία αντιμετωπίζει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδος, τις επιπτώσεις της εθνικά επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών. Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως «μόνο εμείς δώσαμε πραγματικό αγώνα με επιχειρήματα και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κακής συμφωνίας». Στην παρέμβαση του ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να πουν «ένα μεγάλο όχι στα ψέματα, τη φτώχεια, τους φόρους, τον εθνικό διχασμό, στην εθνική ταπείνωση, στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών».

«Είμαι σίγουρος», συμπλήρωσε, «ότι η Έδεσσα, η Πέλλα, η Μακεδονία, ολόκληρη η Ελλάδα, θα στείλουν ένα μήνυμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής». «Μαζί με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να σηκώσουμε ψηλά και τη σημαία της Ελλάδας», ήταν η χαρακτηριστική φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αποτυπώνει το μήνυμα ενότητας που στέλνει η Νέα Δημοκρατία προς όλους τους Έλληνες. Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των αναπτυξιακών προοπτικών της Έδεσσας και της Πέλλας συνολικά, υπενθυμίζοντας τη δέσμευσή του να σπάσει η απομόνωση της περιοχής με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κάθετου άξονα σύνδεσης με την Εγνατία Οδό. «Δεν δίνω ψευδείς υποσχέσεις, έχω δεσμευθεί όμως να σπάσει η απομόνωση της Πέλλας και της Δράμας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. «Αυτές τις τρεις μέρες θα ζητήσω από τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά να βρει έναν ή μία αναποφάσιστη ψηφοφόρο και να τους πείσετε ότι αξίζει να μας εμπιστευτούν», είπε αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα.

«Για να μπορέσουμε, επιτέλους, να κάνουμε πράξη τη μεγάλη πολιτική αλλαγή για μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια, για μια υπερήφανη Μακεδονία, αυτός είναι ο αγώνας τον οποίο δίνουμε, αυτός είναι η αγώνας τον οποίο θα δώσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, το βράδυ της 26ης Μαΐου».

Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί απόψε στη Φλώρινα για να μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου Μόδη στις 8 μ.μ.