Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Βοήθεια σε 300 άπορες οικογένειες για το γιορτινό τραπέζι

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χορήγησε τα απαραίτητα αγαθά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε τριακόσιες οικογένειες. Πρόκειται για πολύτεκνες ή άπορες οικογένειες, οι οποίες σύμφωνα με το μητρώο της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας χρήζουν αρωγής και συμπαράστασης.
Αναλυτικότερα, στο δέμα που έλαβε κάθε πολύτεκνη οικογένεια υπήρχε ένα 5λιτρο ελαιόλαδο, κρεατικά είδη, τυροκομικά είδη, όσπρια, ζυμαρικά και φρούτα. Βασικά χαρακτηριστικά των οικογενειών που ενισχύθηκαν είναι η δεινή οικονομική κατάσταση και η μακροχρόνια ανεργία και πολυτεκνία συγχρόνως.
Η δράση «Αγκαλιάζουμε τον συνάνθρωπο» οργανώθηκε και υλοποιήθηκε με προσωπική μέριμνα του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Ασλανίδη. Καθοριστική ήταν η συνεισφορά του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».
«Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται. Δεν πρέπει να υπάρξει οικογένεια που δεν θα στρώσει γιορτινό τραπέζι την ημέρα των Χριστουγέννων. Με τη στήριξη ιδιωτών και με τη βοήθεια της εθελοντικής μας ομάδας φροντίσαμε να χορηγήσουμε τα απαραίτητα αγαθά σε άπορες οικογένειες της Κεντρικής Μακεδονίας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρης Ασλανίδης με αφορμή τη δράση «Αγκαλιάζουμε τον συνάνθρωπο».
No Comments Yet

Comments are closed