ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Σε εγρήγορση μεν, ωστόσο οι πρώτες ανακοινώσεις θα καθυστερήσουν

από Team MyPortal.gr
sms
Μετατίθεται χρονικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, μετά τις συνεχείς τελευταίες αναφορές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως οι κάλπες θα «στηθούν» στην ώρα τους, δηλαδή στη λήξη της θητείας της παρούσας κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Χαριλάου Τρικούπη η πρώτη ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών στις περιφέρειες της χώρας επρόκειτο να γίνει στα τέλη Ιουλίου. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ψηφοδελτίων και πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Βαγγέλης Αργύρης ο οποίος εξακολουθεί να κάνει περιοδείες στην χώρα και να συναντά ενδιαφερόμενους που θέλουν να στελεχώσουν τις «πράσινες λίστες» οι πρώτες ανακοινώσεις θα γίνονταν στα τέλη του Ιούλη.
Ωστόσο, οι πρωθυπουργικές αναφορές περί πραγματοποίησης των εκλογών την ερχόμενη άνοιξη, δίνει παράταση στα κόμματα της αντιπολίτευσης όπου λόγω της εκλογολογίας των περασμένων εβδομάδων σήμανε συναγερμός. Για το λόγο αυτό, πηγές στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι οι σχετικές ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων θα γίνουν το Σεπτέμβριο πιθανότητα μετά την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, στη φετινή ΔΕΘ. Τα πολιτικά δεδομένα, σχολιάζουν οι ίδιες πηγές, θα επαναξιολογηθούν μετά το Δεκαπενταύγουστο.