Παρουσιάστηκε η πολιτική κίνηση “ΜΑΖΙ”

από Team MyPortal.gr
sms

Η πολιτική κίνηση “Μαζί”, που συγκροτείται απο τη Σοσιαλιστική Προοπτική, η Πράσινη Αριστερά και η Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου, παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ,

Ο πρόεδρος της ΕΔΗΚ Σταύρος Καράμπελας τόνισε πως η συνεργασία στηρίζεται σε προγραμματική βάση και δεν είναι λυκοσυμμαχία ενώ πρόσθεσε πως στις εκλογές θα διεκδικήσουν θετική και όχι τιμωρητική ψήφο.
Ο προεδρεύων της Πράσινης Αριστεράς κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως θέλει ένα one man show, επέμεινε στο διάλογο με τους πολίτες και επισήμανε πως η “Μαζί” εκφράζει το νέο απέναντι στις παλιές λογικές των άλλων κομμάτων. Πάντως η κίνηση “Μαζί” εμφανίζεται διατεθημένη μετά τις εκλογές να συνεργαστεί με προγραμματική βάση ακόμη και με κόμματα που χαρακτηρίζει πως ανήκουν στο παλιό σύστημα, ώστε να κυβερνηθεί η χώρα.

Τις πολιτικές προτεραιότητες έθεσε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Προοπτικής Γρηγόρης Ζαρωτιάδης στην θεσμική αναδιάρθωση της δημοκρατίας, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, τα εργασιακά διακιώματα, την αναδιανομή εισοφημάτων και την στήριξη της δημόσιας υγείας.