Παρέμβαση Δ.Γαλαμάτη κατά Ζέρβα-Σιμόπουλου για τα αρχαία στη Βενιζέλου: Μη δημιουργείτε προβλήματα … που έχουν ξεπεραστεί

Να μην εγείρονται θέματα για το Μετρό που έχουν ξεπεραστεί ζητά μέσω τοποθέτησης-ανάρτησής του ο Δημήτρης Γαλαμάτης,  με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, παίρνοντας θέση στο θέμα που άνοιξε και πάλι για την τύχη των αρχαίολογικών ευρημάτων στον τόπο των έργων του σταθμού της Βενιζέλου, κατά τη διάρκεια κατασκευής του, με προτάσεις τόσο από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα όσο και από τον βουλευτή A’ Θεσσαλονίκης Στράτο Σιμόπουλο για προσωρινής απόσπαση και επανατοποθέτησης και όχι διατήρησή τους » in situ» , όπως και τελικώς επελέγη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γαλαμάτης προειδοποιεί μάλιστα ότι «Η κουβέντα που άνοιξε πάλι για το σταθμό της Βενιζέλου του Μετρό, εμπεριέχει τον κίνδυνο να το μετατρέψει ξανά σε ανέκδοτο..»!

Με αυστηρό παράλληλα τόνο υπογραμμίζει ότι: Δυστυχώς, το πολιτικό προσωπικό της πόλης δεν εννοεί να αντιληφθεί ότι πρέπει να αφήσει πίσω του, μια για πάντα, την πρακτική «να γεννά προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν ή που έχουν με κάποιο τρόπο ξεπεραστεί». Πρέπει να πάψει να δικαιολογεί την ύπαρξή του και να επιδιώκει την μακροημέρευσή του, δια της αδράνειας και του μηδενικού έργου. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να προχωρήσει και γι αυτό απαιτούνται προτάσεις, ιδέες και κυρίως συνέργειες», σημειώνει τέλος ο Δημήτρης Γαλαμάτης.

Στην ανάρτησή του μάλιστα σπεύδει να σχολιάσει ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος σημειώνοντας: Τήνελλα Καλλίνικος! Που μπορεί και να σημαίνει: «Πες τα Χρυσόστομε»!

No Comments Yet

Comments are closed