Παραπολιτικά και παρασκήνια (υποψηφιότητες, ενοχλήσεις και αλλαγές)

Γράφει ο «Γέρων»

Αληθεύει ότι έρχονται ριζικές αλλαγές στο θέμα του Μουσείο Ολοκαυτώματος;  Που θα αγγίξει και τη στελέχωσή του δηλαδή και την παραμονή του Γιάννη Μπουτάρη στη θέση του προέδρου;

Το όνομα του αντιδημάρχου Πέτρου Λεκάκη ακούγεται έντονα για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης.  Ο ίδιος διατηρεί στενή πολιτική σχέση με τον Νίκο Ανδρουλάκη.  Αυτό που φαίνεται πάντως είναι πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής ο Κυριάκος Κυριάκος που άφησε τη θέση του γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Κατερίνα Νοτοπούλου διότι δεν είχε ενημερωθεί για τις προσκλήσεις που απηύθυνε ο Γιάννης Μπουτάρης σε πρώην συνεργάτες του όπως στις πλέον δημοτικές συμβούλους της δικής της παράταξης  Έλλη Χρυσίδου και Μαρία Πασχαλίδου για συνάντηση.

Ζυμώνονται πάντως στελέχη της «Πρωτοβουλίας» ώστε «κάτι να κάνουν» ώστε να «προστατεύσουν την παρακαταθήκη της διοίκησης Μπουτάρη».  Μέχρι και κίνηση πολιτών έχουν σκεφθεί να δημιουργήσουν με επικεφαλής, όπως ακούγεται, τον Σπύρο Πέγκα.

Μαθαίνω ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για τη διπλή γιορτή της πόλης, την 26η Οκτωβρίου.

No Comments Yet

Comments are closed