Παραπολιτικά και παρασκήνια (οι κόντρες σε ΟΑΣΘ και ΕΥΑΘ)

Γράφει ο “Γέρων”

Για τις 30 Απριλίου μαθαίνω πως θα μετατεθεί η (δια τηλεδιάσκεψης) γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή. Αιτία, όπως ακούγεται, ένας λάθος στο τυπικό της πρόσκλησης και της γνωστοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.

Ως γνωστόν σε αυτήν θα επιλεγεί νέος διευθύνων σύμβουλος καθώς το Υπερταμείο τα “έσπασε” με τον Νάρκισσο Γεωργιάδη. Για το διαζύγιο μαθαίνω κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους και από το εσωτερικό της Εταιρείας ενώ επίσης συζητείται το περιεχόμενο επιστολής που έφυγε από μέλος του Δ.Σ. προς Υπουργούς και άλλους παραλήπτες για την κατάσταση στην Εταιρεία. Προσεχώς θα την διαβάσετε στο Myportal.gr

Όπως όμως ήδη θα διαβάσατε στο MyPortal.gr την ίδια ώρα μαίνεται η παρασκηνιακή μάχη για τη διαδοχή του κ. Γεωργιάδη. Κεντρικός θα είναι ο ρόλος του ΥΜΑΘ Θόδωρου Καράογλου στην επιλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου ο οποίος, λέγεται, έχει έρθει σε επικοινωνία με τον κύριο μέτοχο, το Υπερταμείο.

Αν υπάρξει συνταύτιση ΥΜΑΘ και Υπερταμείου τότε φαβορί για τη θέση είναι ο Άνθιμος Αμανατίδης, νυν αντιπρόεδρος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Στο τραπέζι υπάρχουν και τα ονόματα του Ηλία Περτσινίδη αλλά και του Σάκη Τζακόπουλου, προέδρου της ΕΥΑΘ Παγίων ενώ ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργος Τσακούμης έβγαλε τον εαυτό του απο το κάδρο.

Εσωτερικές κόντρες είχαμε το προηγούμενο διάστημα και τον ΟΑΣΘ που οδήγησε στις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο μετά απο παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Εκεί μου λένε πηγές μου ο πρόεδρος Γιώργος Σκόδρας και ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Σπανός κυριολεκτικά δεν αντάλλασαν κουβέντα…

No Comments Yet

Comments are closed