Παραπολιτικά και παρασκήνια (οι εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ και η πετυχημένη εκδήλωση της ΝΔ)

Γράφει ο «Γέρων»

Για ποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη υπάρχει δυσαρέσκεια στη Κουμουνδούρου γιατί κατά τις (πολλές) παρουσίες του στα τηλεοπτικά παράθυρα δεν αποφεύγει τις γκάφες που φέρνουν σε δύσκολη θέση το κόμμα;

Σε ρυθμούς εσωκομματικών εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο το άνοιγμα του κόμματος ώστε να αποτυπώσει και το στόχο για την «Προοδευτική Συμμαχία» και την προοδευτική διακυβέρνηση που ευαγγελίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.  Στη Νομαρχιακή Β’ Θεσσαλονίκης θα στηθούν κάλπες το Σαββατοκύριακο με τον νυν γραμματέα Πάνο Ερμείδη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης αύριο πραγματοποιείται διαδικτυακή Συνδιάσκεψη υπό τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο. Εκεί ο νυν γραμματέας Χρήστος Δουίτσης θα είναι εκ νέου υποψήφιος και είναι το μεγάλο φαβορί συσπειρώνοντας ευρύτερη αποδοχή.

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που διοργάνωσαν τη Δευτέρα τα Μητρώα Στελεχών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και η ΕΚΟ Πληροφορικής της ΝΔ για την οικονομία της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες ήταν οι συμμετέχοντες και ζωντανός ο διάλογος με αποτέλεσμα οι δύο ώρες που είχαν προγραμματιστεί δια του Ζοοm να αποδειχθούν λίγες. Μάλιστα ο ΥΜΑΘ Σταύρος Καλαφάτης ζήτησε να αποδεσμευτεί για να προλάβουν οι συνεργάτες του να φύγουν από το Διοικητήριο και να φθάσουν στα σπίτια τους πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Αποστάσεις λένε οι πηγές μου κρατάει ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος από τη συζήτηση που τον θέλει υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης.  Φέρεται να δηλώνει πως σε πολλές εκλογές του έχουν γίνει σχετικές προτάσεις αλλά παραμένει αφοσιωμένος στην ιατρική και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Πάντως στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 είχε μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές που είχαν πραγματοποιηθεί με λίστα.

No Comments Yet

Comments are closed