Παραπολιτικά και παρασκήνια (ο γενικός γραμματέας, οι βουλευτές της ΝΔ και η στάση της Καϊλή)

Γράφει ο «Γέρων»

Μέρες που είναι δεν με αφήνουν να αγιάσω.  Πιστεύουν, αλήθεια, κάτι υποψήφιοι και πολιτευτές πως διαφημίζονταν στα social media την «κοινωνική δράση» τους τις άγιες τούτες μέρες κερδίζουν πολιτικούς πόντους ή δημοσιότητα;  Τους έχω νέα! Το αντίθετο συμβαίνει καθώς η κοινωνία αποστρέφεται τη διαφημιζόμενη «ανθρωπιά».  Επειδή γνωρίζω και τα κομματικά παρασκήνια λέγω και τούτο:  όχι δεν έρχονται πιο κοντά σε μια ενδεχόμενη βουλευτική εκλογή, αλλά ούτε καν στο ψηφοδέλτιο.

Δημόσια πλέον ακούγεται η κριτική προς τους βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για την «αφωνία» τους στα δύσκολα.  Αιχμές για το πολιτικό προσωπικό άφησε σε συνέντευξή της στο MyPortal.gr  η πολιτευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου, κριτική ανάρτηση έκανε και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Τα μηνύματα φαίνεται πως έχει πάρει ο Στράτος Σιμόπουλος που τελευταία παίρνει ανοικτές και καθαρές πολιτικές θέσεις δίχως να φοβάται αν στεναχωρούν την κυβέρνηση καθώς δεν διστάζει να επισημάνει λάθη και παραλείψεις.

Σε έναν από τους αποτελεσματικότετους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης έχει αναδειχθεί ο θεσσαλονικιός Γιώργος Καραγιάννης που μαθαίνω πως απολαμβάνει της εκτίμησης και εμπιστοσύνης προσωπικά του πρωθυπουργού, πλην βεβαίως του υπουργού Υποδομών.  Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πολιτευτεί, σε αυτήν την φάση τουλάχιστον, και θα παραμείνει στο Υπουργείο.

Ακούω πως δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στη Βουλή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Θέλουν τουλάχιστον…

Αν και ακούστηκε και το δικό της όνομα για τη διεκδίκηση της αρχηγίας στο ΚΙΝΑΛ τελικά η Εύα Καϊλή δεν θα κάνει, τουλάχιστον σε αυτές τις εκλογές, το βήμα για την ηγεσία.  Τάχθηκε ήδη στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου αν και την προηγούμενη φορά είχε στηρίξει τον συνάδελφό της στην Ευρωβουλή Νίκο Ανδρουλάκη, που επίσης θα είναι υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές.

No Comments Yet

Comments are closed