Παραπολιτικά και παρασκήνια (μια υποψηφιότητα, ένας γάμος και μια επανάκαμψη)

Γράφει ο «Γέρων»

Εκ νέου υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2023, δήλωσε πως θα είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.  Έκλεισε έτσι τα σενάρια που ακούγονταν σε συζητήσεις πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Ανασχηματισμός έρχεται σε σειρά διοικήσεων κρατικών φορέων από το νέο έτος.  Κάποιοι έχει κλειδώσει ότι φεύγουν, κάποιοι ότι έρχονται.  Ήδη έχουν αποφασιστεί αλλαγές σε διοικήσεις δύο φορέων στη Θεσσαλονίκη οι ηγεσίες των οποίων δεν ανταποκρίθηκαν στις κυβερνητικές απαιτήσεις.

Βουλευτής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη δηλώνει πως έκλεισε την πορεία του στην κεντρική πολιτική σκηνή και δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Παπαευθυμίου, πολιτικό μηχανικό, παντρεύτηκε ο Νίκος Αντωνάκης, διοικητής του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου και πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.  Τον γάμο τέλεσε στη Βίλλα Μπιάνκα ο αντιδήμαρχος Πέτρος Λεκάκης.

Τους λόγους πίσω από την (δυναμική) επανάκαμψη του με πολιτικές παρεμβάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου αναζητούν πολλοί στη Θεσσαλονίκη αλλά και τη Νέα Δημοκρατία.

Έκανε ανάρτηση στο facebook η ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά της Νοτοπούλου και καταλάβαμε πως υφίσταται ακόμα.

No Comments Yet

Comments are closed