Παραπολιτικά και παρασκήνια (η συζήτηση Μητσοτάκη με τους βουλευτές)

Γράφει ο «Γέρων»

Φορώντας μάσκα με το εθνόσημο υποδέχθηκε ο ΥΜΑΘ Θόδωρος Καράογλου τον πρωθυπουργό μπροστά στα σκαλιά του Διοικητηρίου.  Ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε απευθείας στο γραφεία του ΥΜΑΘ για την σύσκεψη με τους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ καθώς επίσης και η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, ο διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος και ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος.

Ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες μήνυμα για την ανάγκη χρήσης των μασκών και την αποτελεσματικότητά τους απέναντι στον κορωνοϊό. Δεν έκρυψε όμως ότι αν τα πράγματα χειροτερέψουν τότε μπορεί να τις φοράμε και σε εξωτερικούς χώρους αλλά lock down δεν πρόκειται να ξαναγίνει.

Οι βουλευτές έθεσαν θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και την ανάπτυξή της αλλά και γενικότερα θέματα οικονομίας ειδικά που συνδέονται με την κρίση του κορωνοϊού. Ο πρωθυπουργός έστιελε μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα της χώρας.

Λόγω χρόνου πάντως δεν πρόλαβαν να τοποθετηθούν οι βουλευτές Δημήτρης Κούβελας και Σάββας Αναστασιάδης. Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους λέγοντας πως θα έχει μαζί τους συνάντηση για γεύμα την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ξανά για το Φόρουμ της ΔΕΘ.

No Comments Yet

Comments are closed