Παραπολιτικά και παρασκήνια (η αναγέννηση της ΝΔ Θεσσαλονίκης, οι εκλογές στις Νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ και ο Μητσοτάκης στο Άγιον Όρος)

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο «Γέρων»

Με όποιον βουλευτή έχω μιλήσει το τελευταίο διάστημα όλοι «βλέπουν» εκλογές Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο και προφανώς ετοιμάζονται για αυτό.  Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού που και σήμερα είπε πως οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας.

«Ξαναζωνταντεύει» τη ΝΔ Θεσσαλονίκης ο νέος της πρόεδρος Ζήσης Ιωακείμοβιτς (φωτ.).  Ετοιμάζει και την πρώτη –μετά από πάρα πολύ καιρό- εκδήλωση που πληροφορούμαι θα είναι με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη.

Εκδηλώσεις, μια στα ανατολικά και μια στα δυτικά, προετοιμάζει και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θόδωρος Μητράκας (φωτ.).

Το ότι για καιρό η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης ήταν «παρατημένη» αποτυπώνεται και στην ιστοσελίδα της.  Σε μια περίοδο όπως αυτή που πέρασε, όπου λόγω κορωνοϊού όλοι είχαν δώσει έμφαση στην ψηφιακή επικοινωνία, η ιστοσελίδα της ΝΔ Θεσσαλονίκης (ndthessaloniki.gr) είναι ξεχασμένη στο παρελθόν.  Όχι μόνο ακόμη αναφέρει ως πρόεδρο τον Τάσο Σπηλιόπουλο αλλά ακόμη αναφέρει για 4 ΝΟΔΕ ενώ το οργανόγραμμα έχει αλλάξει σε 2 ΔΕΕΠ.

O Δημήτρης Δαγκλής θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος και νέος μέλος στο ΔΣ της ΔΕΠΘΕ (TV100-FM100) του Δήμου Θεσσαλονίκης στη θέση του Γιώργου Αβαρλή που παραιτήθηκε και από αυτήν την θέση διοίκησης.

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η εγκύκλιος για τη συγκρότηση των Νομαρχιακών Επιτροπών στο ΠΑΣΟΚ ώστε μετά να συνέλθουν σε σώμα και να εκλεγούν οι διοικήσεις τους.  Όπως από καιρό σας έχω πληροφορήσει για γραμματέας στην Α’ Θεσσαλονίκης πάει ο Ευριβιάδης Ελευθεριάδης (φωτ.) και στην Β’ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Κοκολάκης.

Επίσκεψη στο Άγιον Όρος, την πρώτη του ως πρωθυπουργός, ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Καθόλου τυχαίο το timing αυτής.