Παραπολιτικά και παρασκήνια

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Γράφει ο “Γέρων”

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής κάλεσε σε σύσκεψη για την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος.

Δεν θα είναι τελικά, όπως πληροφορούμαι, υποψήφιος ο αντιδήμαρχος Γιώργος Δημαρέλος στην εκλογική διαδικασία της Παρασκευής για την ανάδειξη υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης από την «Πρωτοβουλία».

Η επίθεση στον ΣΚΑΪ ίσως είναι και μια ευκαιρία να σταματήσουν τα απαράδεκτα εμπάργκο των κομμάτων απέναντι σε τηλεοπτικούς σταθμούς, του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ και της ΝΔ στην ΕΡΤ.

Στον Δυτικό Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών ακούγεται πως θα είναι υποψήφια βουλευτής η Κατερίνα Μάρκου που είχε εκλεγεί με το Ποτάμι στη Β’ Θεσσαλονίκης πήρε μεταγραφή στη ΝΔ.

Τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά» ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Άρης Τεμεκενίδης. Εκτός από τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους Δέσποινα Αγγελοπούλου, Νεκτάριο Βουλγαράκη και Σταύρο Μαβίδη, υποψήφιοι θα είναι και οι: Κυριάκος Κεσαρίδης, Λευτέρης Αβραμίδης, Παντελής Κωνσταντινίδης, Όλγα Δάικου, Ευγένιος Αυγέρος, Μελίνα Θεοδοσιάδου, Ζωή Ασπιώτη, Άννα Ξανθοπούλου, Φώφη Σουμελίδου και Γιώργος Κυρίτσης.