Παραμύθια για παιδιά… που μένουν σπίτι μέσα απο την TV100

Μέσα στις πρωτοβουλίες της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της κάλυψης των αναγκών στην Παιδεία και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και αποδοτικότερη συνεισφορά στην αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών μέσα από τις δυνατότητες που δίνονται από την τεχνολογία.

Ως εκ τούτου ξεκινήσαν άμεσα φροντιστηριακά μαθήματα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ Λυκείου, σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε με έναν ιδιωτικό  όμιλο που προσφέρθηκε και χορήγησε τα έως τώρα μαθήματα και στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί με την χορηγία της Ένωσης φροντιστών Βορείου Ελλάδος.

Επίσης, τη Δευτέρα 6 Απριλίου ξεκινά μία νέα πρωτοβουλία ψυχαγωγίας των μικρών παιδιών της νηπιακής και των πρώτων τάξεων του δημοτικού ηλικίας, με παραμύθια. Γνωστοί πολίτες της πόλης μας γυναίκες και άνδρες, ποικίλων επαγγελμάτων, πολιτικοί, γιατροί, ηθοποιοί και πολλοί άλλοι, θα διαβάζουν για τα παιδιά από ένα παραμύθι που προσέφεραν εκδοτικοί οίκοι της πόλης μας. Η  προβολή θα γίνεται τις πρωινές ώρες από το δημοτικό κανάλι της TV100.

Η πρωτοβουλία αυτή της Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμητρας Ακριτίδου σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ΔΕΠΘΕ που στόχο έχει να βοηθήσει πολύπλευρα τα μικρά παιδιά να ακούσουν και να ονειρευτούν μέσα από τα παραμύθια, το καλό και τη νίκη του στον κόσμο.

 

No Comments Yet

Comments are closed