Παραιτήθηκε η Αναστασία Ασπρούτσου απο αν. διευθύντρια της ΝΔ Θεσσαλονίκης

από Team MyPortal.gr
sms
Την παραίτησή της απο τη θέση της αν. διευθύντριας της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης κατέθεσε η Αναστασία Ασπρούτσου.
Μετά απο τέσσερα περίπου χρόνια στη θέση, δίπλα σε τρεις προέδρους (Βίκυ Ευταξά, Αντώνη Γυφτόπουλο και Τάσο Σπηλιόπουλο) προ δύο μηνών περίπου, όπως πληροφορείται το MyPortal.gr, υπέβαλε την παραίτησή της με επιστολή προς το γραφείο του Προέδρου της ΝΔ και με κοινοποίηση στον γραμματέα της ΠΕ Γιώργο Στεργίου και τον διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της ΝΔ και γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη.  Σε αυτήν επικαλέστηκε πως μετά απο 4 χρόνια έκλεισε τον κύκλο της στην εν λόγω κομματική θέση.
Την είδηση έκανε γνωστή προ ολίγου σε ανάρτησή της στο facebook με την οποία διέψευσε ότι ενδιαφέρεται για την προεδρία της νέας διευρυμένης ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου.
“Όσο με αφορά προσωπικά έχω κλείσει έναν υπέροχο κύκλο 4 ετών γνωρίζοντας εξαιρετικούς ανθρώπους που πίστεψαν με σθένος και άδολα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.Σε αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτά τα στελέχη θα είμαι πάντα δίπλα τους”, έγραψε μεταξύ άλλων.