Πάμε σαν άλλοτε…με κλασικά και νεοκλασικά έπιπλα!

από Team MyPortal.gr
sms

Όσο νοσταλγικό είναι το τραγούδι του 1948, άλλο τόσο νοσταλγικά είναι και τα έπιπλα σε νεοκλασικό ή κλασικό ύφος που σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται η τεχνοτροπία της πατίνας. Δίνουν μια εκλεπτυσμένη και ρομαντική νότα στη διακόσμησή σας εξυπηρετώντας και πρακτικούς σκοπούς. Ιδιαίτερη αισθητική έχουν τα γραφεία σε αυτό το στυλ καθώς είναι χρηστικά αλλά και απίστευτα κομψά. Στο e-shop και στα φυσικά καταστήματα Κασιμάτης μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές που θα λατρέψετε!

Επιλέξτε ένα όμορφο νεοκλασικό γραφείο

Ένα έπιπλο που έχει μοναδική αισθητική και λειτουργικότητα είναι το γραφείο σε γκρι ανοιχτό σε μασίφ ξύλο. Η τεχνοτροπία σε γκρι πατίνα με πεπαλαιωμένη όψη του προσφέρει ξεχωριστό σχέδιο. Μπορείτε να γράψετε, να διαβάσετε ή να δουλέψετε στο υπέροχο αυτό έπιπλο που θα βρείτε στο cassimatis.gr για πολλά χρόνια καθώς η εξαιρετική του κατασκευή εξασφαλίζει τη χρηστικότητά του για πολλά χρόνια.

Σεκρεταίρ, η ενδιαφέρουσα εναλλακτική

Είναι minimal, κομψά και λειτουργικά. Τα σεκρεταίρ ξεχωρίζουν για τη διαχρονική αισθητική ενώ δίνουν έναν αέρα ξεχωριστής γοητείας στον χώρο σας. Το έπιπλο αυτό από την εταιρεία Κασιμάτης είναι ελαφρύ ενώ διαθέτει συρτάρια για να μπορείτε να οργανώσετε πιο εύκολα τα χαρτιά σας. Βρείτε το στο e-shop ή σε φυσικό κατάστημα Κασιμάτης.

Επιλέξτε την κατάλληλη καρέκλα για αποδοτική εργασία!

Όση ώρα εργάζεστε στο γραφείο σας, πρέπει να επιλέξετε μια καρέκλα που όχι μόνο θα είναι αναπαυτική αλλά θα ταιριάζει αρμονικά και με τον υπόλοιπο χώρο. Η Ντεκαπέ είναι κατασκευασμένη για άνετη στήριξη ενώ το vintage της ύφος χαρίζει κομψότητα. Το σχέδιό της διακρίνεται για την ευελιξία και γι’ αυτό έχει το προνόμιο να δένει με πολλά στυλ διακόσμησης.

Ρίχνετε μια ματιά στην ώρα πού και πού!

Καλό είναι στο γραφείο σας να έχετε και ένα ρολόι που να σας υπενθυμίζει πως κάποια στιγμή η δουλειά τελειώνει και έρχεται η ώρα να ξεκουραστείτε ή να κάνετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Φυσικά, μπορεί ακόμη να οργανώσει τον χρόνο σας και να σας βοηθήσει να είστε συνεπείς σε κάθε συνάντηση. Το Round clock έχει εξαιρετική ακρίβεια σε vintage αισθητική.
Συνεχίστε το ταξίδι στη μαγεία και τον ρομαντισμό που χαρίζουν τα Κλασικά – Νεοκλασικά Έπιπλα Κασιμάτης μέσα από τα υπέροχα σχέδια και τη μοναδική τεχνοτροπία της πατίνας. Ανακαλύψτε και άλλες προτάσεις της εταιρείας επίπλων Κασιμάτης μέσα από το e-shop αλλά και τα φυσικά της καταστήματα!
Δείτε τα εδώ: Γραφείο vintage γκρι ανοιχτό σε μασίφ ξύλο (1528), Σεκρεταίρ (532Ι), Καρέκλα Ντεκαπέ (BEIG), Ρολόι στρογγυλό (Ν001)