Π.Παπαδόπουλος Πρόεδρος ΒΕΘ στο MyPortal.gr (vid): Αγαπώ το επιμελητήριο, το κάνω με μεράκι, για αυτό και θα είμαι ξανά υποψήφιος. Πιστεύω ότι έχω να δώσω ακόμη πολλά

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, μιλά στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια μάχιμης επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς από το 1978 ασχολείται με την εμπορία και επεξεργασία υαλοπινάκων ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «PAP SAFETY GLASS ΑΒΕΕ» που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης, περιγράφει τι έχει αλλάξει στην αγορά και πόσο επηρέασε η οικονομική κρίση το σύνολο της κοινωνίας και επισημαίνει τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Ο ίδιος εκλέγεται από το 2010 πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, τη χειρότερη χρονική περίοδο, και αναφέρεται στον ρόλο του θεσμού.

Απαριθμεί τόσο τις πρωτοβουλίες που έλαβε και υλοποίησε στη διάρκεια της θητείας του όσο και ποιοι είναι επόμενοι στόχοι του, όσα δηλαδή δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει καθώς και τις νέες ανάγκες που προκύπτουν.

Σημειώνει τη σπουδαιότητα της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, το κόστος αλλά και τα σπουδαία οφέλη της εξαγωγικής διαδικασίας.

Ο κ.Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπογραμμίζει τους λόγους που πρέπει τα μέλη του επιμελητηρίου να είναι ενεργά και να συμμετέχουν στις διαδικασίες, ενώ απαντά και στο αν οι επικείμενες εκλογές πρέπει να έχουν πολιτική διάσταση.