“Οργώνει” τη Β’ Θεσσαλονίκης η Σοφία Λαβασά

από Team MyPortal.gr
sms

Συναντήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης είχε τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, πολιτικός μηχανικός, Σοφία Λαβασά.

Η κα Λαβασά επισκέφθηκε τον δήμο Χαλκηδόνος, όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον δήμαρχο Σταύρο Αναγνωστόπουλο, που εκτός από συνάδελφος είναι και καλός της φίλος και με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα αλλά και την τοπική κοινωνία.
Η κα Λαβασά στη συνέχεια επισκέφθηκε τον δήμο Λαγκαδά όπου συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον δήμαρχο, Γιάννη Ταχματζίδη και τοπικούς παράγοντες ενώ επισκέφθηκε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και περιόδευσε στη λαϊκή αγορά.
Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε επίσης με τον πρώην Περιφερειακό Δ/ντη Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας, Γιώργο Καρατάσιο και τον ιδιοκτήτη του Αριστοτελείου Κολλεγίου, Χρήστο Γκροζούδη με τους οποίους συζήτηση εκπαιδευτικά θέματα.
Η κα Λαβασά το επόμενο χρονικό διάστημα έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τους δημάρχους των δήμων της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών.