ΟΝΝΕΔ: Ποιος θα διαδεχθεί τον Μαρινάκη στην προεδρία;

Αν και το όνομα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ είχε ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται πως δεν έχουν ακόμη ληφθεί αποφάσεις για το ποιος ή ποια θα τον διαδεχθεί στη νεολαία του κόμματος.

Πληροφορούμαι πως ήδη έχουν αρχίσει τηλεφωνήματα και ερωτήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.  Μίλησα με πολλές και καλά πληροφορημένες μου πηγές χθες και καμία δεν ήταν σε θέση να πει ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ.

Οι περισσότεροι συνέκλιναν στο ότι ο Μαρινάκης, που θα εκλεγεί γραμματέας μετά από ηλεκτρονική σύνοδος της ΠΕ τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα παραμείνει για ένα ικανό διάστημα και στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ.

Σημειώστε ένα όνομα που άκουσα για τη διαδοχή του και αν τελικά ισχύσει θα πρόκειται για μια ακόμη έκπληξη αλλά και κίνηση πολιτικού συμβολισμού από τον Μητσοτάκη:  της 25χρονης Κατερίνας Κορωνιά που πρόσφατα αναδείχθηκε στην ηγεσία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ γράφοντας ιστορία ως η πρώτη γυναίκα στην κορυφή της γαλάζιας φοιτητικής παράταξης.

Σημειώνω επίσης πως είναι η δεύτερη φορά που επιλέγεται για γραμματέας του κόμματος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ. Ο πρώτος ήταν το 2013 ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, επιλογή του Αντώνη Σαμαρά.

No Comments Yet

Comments are closed