Ομορφιά: Πώς θα λάμψετε τα Χριστούγεννα

από Team MyPortal.gr
sms

Κάθε χρόνο, την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, εκτός από τα δώρα προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και για τον εαυτό μας.

Το βασικότερο όλων αυτών, είναι να βρούμε ευκαιρία να ανανεώσουμε την επιδερμίδα μας και να δώσουμε λάμψη στο πρόσωπό μας. Για να το πετύχουμε αυτό πέραν της καθημερινής χρήσης κοσμητικών προϊόντων, είναι απαραίτητο να λάβουμε και κάποια εξειδικευμένη περιποίηση ή θεραπεία από έναν επαγγελματία.

Θα πρέπει να επιλέξετε με τη βοήθεια της αισθητικού σας την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς. Παρακάτω θα δούμε τις σημαντικότερες και πιο διαδεδομένες από αυτές.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

O βαθύς καθαρισμός προσώπου έχει ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων, του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Είναι το Α και το Ω ενός υγιούς και καθαρού προσώπου.

Με τον καθαρισμό προσώπου θα πρέπει να ξεκινάτε προτού μπείτε στη διαδικασία να κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία προσώπου. Η καθαρή επιδερμίδα θα βοηθήσει στο να εισχωρήσουν καλύτερα τα ενεργά συστατικά οποιουδήποτε καλλυντικού προϊόντος και θα του επιτραπεί να λειτουργήσει καλύτερα.
Σε κάθε περίπτωση, για να γίνει σωστά ο καθαρισμός απαιτείται η χρήση ατμού ώστε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος, κάτι που θα μας βοηθήσει στη διάνοιξη των φαγεσώρων (μαύρα στίγματα) και την αφαίρεση του εγκλωβισμένου σμήγματος.

Σκοπός του καθαρισμού είναι να βοηθήσει το πρόσωπο να αναπνεύσει και να ανανεωθεί. Αν η διαδικασία γίνει σωστά, δεν αφήνει σημάδια και κοκκινίλες- ο όποιος ερεθισμός θα πρέπει να φύγει σε λίγες ώρες μετά τον καθαρισμό.

Ενυδάτωση Προσώπου

Ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να δώσουμε άμεση ανανέωση και λάμψη στο πρόσωπό μας, είναι η ενυδάτωση.

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι μια πολύ βασική διαδικασία και μπορεί να συνδυαστεί με τις περισσότερες θεραπείες ή περιποιήσεις.

Η συχνότητα της θεραπείας, εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος.  Έχει σαν αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και να επαναφέρει την ισορροπία, ειδικά σε αφυδατωμένα και τραχιά δέρματα, χαρίζοντας τους απαλότητα και λάμψη.