Ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Ωραιοκάστρου για την επιστροφή χρημάτων από τις ακυρωμένες σχολικές εκδρομές

 

Ομόφωνο ψήφισμα εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου, κατά την 11η τακτική συνεδρίασή του στις 23 Ιουνίου, για την επιστροφή χρημάτων που αφορούν σχολικές εκδρομές οι οποίες ακυρώθηκαν λόγω του κορωνοϊού.

Το ομόφωνο ψήφισμα εκδόθηκε μετά από σχετική πρόταση της διοικούσας παράταξης «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ» και σε αυτό αναφέρονται τα εξής:

 

Τασσόμαστε στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και υιοθετούμε το δίκαιο αίτημά του για επιστροφή του 100% του συνολικού κόστους (6.120€) που επωμίστηκαν όλοι οι γονείς για την ακυρωμένη εκδρομή στην Αθήνα της 13ης Μαρτίου, έτσι όπως αυτό διατυπώθηκε στην καταγγελία της 15ης Ιουνίου του 2020.

Ταυτόχρονα, τασσόμαστε στο πλευρό όλων των αντίστοιχων συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων ολόκληρου του δήμου για την ικανοποίηση ανάλογων αιτημάτων.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να παρέμβουν, προκειμένου να επιστραφούν στο ακέραιο τα χρήματα των ακυρωμένων εκδρομών προς τους δικαιούχους χωρίς εξαιρέσεις, αστερίσκους και υποσημειώσεις.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΡΟΣΟΥ

No Comments Yet

Comments are closed