Οικονόμου: O πρωθυπουργός θα απαντήσει για τις παρακολουθήσεις θεσμικά και υπεύθυνα

από Team MyPortal.gr
sms

Να κάνει λίγο υπομονή καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου καθώς ο πρωθυπουργός σύντομα θα τοποθετηθεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη  θωράκιση απέναντι στα κακόβουλα λογισμικά και την αντιμετώπιση διαχρονικών παθογενειών στο κομμάτι των υπηρεσιών ασφαλείας.

Όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου με αφορμή τη νέα επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα παρότι η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει, εδώ και καιρό, τη διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και συνδράμει το έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε η έρευνα να προχωρά γοργά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει μονότονα την ίδια τακτική.

Τον κατηγορεί ότι προσπαθεί -παίρνοντας κάθε εβδομάδα τη σκυτάλη από τον δημοσιογραφικό του βραχίονα – να δημιουργήσει εντυπώσεις, αναπαράγοντας ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς και επιζητώντας το θέαμα και όχι την ουσία.

«Να είναι σίγουρος ότι όλες οι απαντήσεις θα δοθούν όταν ολοκληρωθούν οι θεσμικές διαδικασίες, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και για όλο το διάστημα δράσης των λογισμικών αυτών στην Ελλάδα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.