Οι παρουσίες στο γάμου του γιού του πρώην ΥΜΑΘ Θόδωρου Καράογλου

από Team MyPortal.gr
sms

Χιλιάδες -κυριολεκτικά- άτομα έδωσαν το παρών χθες στο γάμο του γιού του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Θόδωρου Καράογλου, Γιώργου με την δικηγόρο Τζώρτζια Ζώη.  Πολλές και οι κυβερνητικές και οι βουλευτικές παρουσίες στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας όπου έγινε η στέψη και στη δεξίωση που ακολούθησε στο Polis.

Μεταξύ πολλών είδαμε τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, τους υπουργούς Κωστή Χατζηδάκη, Νότη Μηταράκη, Γιώργο Γεωργαντά και Βασίλη Κικίλια, τους υφυπουργούς Σοφία Ζαχαράκη, Ζέττα Μακρή, Απόστολο Βεσυρόπουλο, την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη και πολλούς βουλευτές όπως τους Ντόρα Μπακογιάννη,Έλενα Ράπτη, Στράτο Σιμόπουλο, Φόντα Μπαραλιάκο, Διονύση Σταμενίτη, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρη Καιρίδη, Τάσο Χατζηβασιλείου.

Επίσης, πολλοί δήμαρχοι απο τη Θεσσαλονίκη, όπως οι Γιώργος Τσαμασλής, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Διαμαντής Λιάμας, Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Θόδωρος Παπαδόπουλος και την Κεντρική Μακεδονία καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης. Μεταξύ άλλων ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Τσακούμης, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Μιχάλης Γεράνης, ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Βασίλης Γάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Σίμος Διαμαντίδης, ο πρόεδρος του ThessIntec Νίκος Ευθυμιάδης. Επίσης, η αντιπεριφερεάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, οι αντιπεριφερειάρχςς Πάρις Μπίλιας, Μελίνα Δερμεντζοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης, Ιωάννα Κοσμοπούλου και Μιχάλης Κούπκας.