Οι… κρυμμένοι «άσοι» του Γιώργου Λίλτση

από Team MyPortal.gr
sms

Ανανεωμένο κατά το ήμισυ αναμένεται να είναι το ψηφοδέλτιο του επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά, Γιώργου Λίλτση ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της περιοχής και παρ’ ολίγον δήμαρχος, καθώς δεν τερμάτισε πρώτος για λίγες δεκάδες ψήφους (θεωρήθηκε η έκπληξη των εκλογών του 2019) έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει για μια ακόμα φορά τον δημαρχιακό θώκο και εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Λίλτση να έχει δώσει τα χέρια με στελέχη της περιοχής νέα ηλικιακά ή που δεν έχουν ασχοληθεί με τα κοινά στο παρελθόν, ενώ στο πρώτο κύμα των μεταγραφών που ανακοινώθηκε προ εβδομάδων (ανακοίνωσαν προσχώρηση στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» τα εννέα βασικά στελέχη της παράταξης του Δεληγιάννη που διαφώνησαν με την συνεργασία του επικεφαλής τους με το δήμαρχο Παύλου Μελά) αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες κι άλλες, που θα κάνουν… θόρυβο. Μάλιστα, μαθαίνουμε πως οι κρυμμένοι… άσοι του Λίλτση δεν σταματούν εδώ αλλά θα αποκαλύπτονται σταδιακά μέχρι το τέλος του χρόνου, οπότε κι ο υποψήφιος δήμαρχος αναμένεται σε δημόσια εκδήλωση να παρουσιάσει τον βασικό κορμό του ψηφοδελτίου του και το ανανεωμένο λογότυπο του συνδυασμού του.

Πληροφορίες συνεργατών του αναφέρουν πως ο συνδυασμός με τον οποίο «θα κερδηθεί ο δήμος το 2023 θα είναι ένα κράμα έμπειρων αυτοδιοικητικών της περιοχής, επαγγελματιών και νέων επιστημόνων» όπως λένε χαρακτηριστικά.