Οι εξελίξεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης, το κάλεσμα Σαουλίδη και το όργωμα Καραγιαννακίδη στην πόλη 

από Team MyPortal.gr
sms
Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Πολλά παραπολιτικά, ειδήσεις και παρασκήνια για τα παραδημοτικά έχει σήμερα ο “Φωτογράφος”… για να δούμε τι έχουμε για εσάς ..
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Σάκης Τζακόπουλος , όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το myportal.gr, για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.. ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ ΚΜ, της ΕΥΑΘ ΑΕ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης αναμένεται έως τον Μάρτιο να ανακοινώσει τα 2/3 του ψηφοδελτίου του..
Ολοταχώς προς τα πίσω για τον Πέγκα από όσο μαθαίνω από την πολιτική πιάτσα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης … ο λόγος από όσο μου λένε είναι η μη σοβαρή στήριξη του Μπουτάρη και η έλλειψη χρηματοδότησης..
Μεγάλο κάλεσμα για τον Αντώνη Σαουλίδη για την ονομαστική του γιορτή σε μαγαζί στα δυτικά…  μάλιστα έπαιξε απο τα μεγάφωνα ο Ήλιος του ΠΑΣΟΚ.. αυτό δείχνει και την δυναμική του για την Α΄ Θεσσαλονίκης…
Από όσο μαθαίνω προσπαθεί ο Βασίλης Γάκης να έρθει σε επαφή με στελέχη για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης , αλλά τρώει πόρτα όπως φαίνεται.. μάλιστα σε μια συζήτηση που είχα αναρωτιόταν ο συνομιλητής μου ήρθε και με έπιασε και του λέω “καλά ρε Βασίλη τώρα με θυμήθηκες ; “.. έχουμε δρόμο ακόμα βέβαια..
Πάντως με τα σημερινά δεδομένα ο μόνος που κινείται για τον Δήμο Θεσσαλονίκης είναι ο Ζέρβας και μάλιστα οργανωμένα και συντεταγμένα όπως φαίνεται απο τα δεδομένα που έχουμε..
Κρατήστε ένα όνομα για την Α’ Θεσσαλονίκης που κλείδωσε και επίσημα (και δικαίως)… ο λόγος για τον Παναγιώτη Κοκκόρη ο οποίος θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία.. .
Έχει οργώσει στην κυριολεξία, μαθαίνω , κάθε γειτονιά ο Νίκος Καραγιαννακίδης τόσο στα Δυτικά όσο και στα Ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα τα καλέσματα από φίλους και υποστηρικτές αυξάνονται καθώς θεωρούν τον Νίκο ιδανική επιλογή για εκλογή στην Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία…
Υποψήφιος για τις βουλευτικές με το ΠΑΣΟΚ ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής ..