Οι αλλαγές στις διοικήσεις κρατικών οργανισμών, οι δεύτερες σκέψεις του Χαριστέα και οι ετοιμασίες για τη ΔΕΘ

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος”

Περίοδος διακοπών και επισήμως αλλά τα παρασκήνια και τα παραπολιτικά συνεχίζονται και εμείς σας τα αποκαλύπτουμε…

Σταθερή παραμένει η διοίκηση της Αττικό Μετρό , με Ταχιάο και Κουρέτα, όπως μαθαίνω αφού τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.  Συνεπώς στο αρμόδιο υπουργείο υπάρχουν χαμόγελα και αισιοδοξία.

Πρώτοι σας το είχαμε γράψει και επαληθευτήκαμε.. ο Ταγγίρης ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος στον ΟΑΣΘ. Σε ένα δύσκολο μαγαζί το οποίο έχει πολλά δομικά προβλήματα από το παρελθόν και φυσικά πολλά προβλήματα με το προσωπικό που πρέπει να διαχειριστούν σωστά.

Αν και εμφανίζονταν ως δεδομένη τώρα μαθαίνω υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Ο λόγος για την υποψηφιότητα του Άγγελου Χαριστέα που αμφιταλαντεύεται μεταξύ του αν θα κατέβει στην Α Θεσσαλονίκης ή αν θα συνεχίσει στην Περιφέρεια με τον Τζιτζικώστα… για να δούμε

Ηρέμησαν οι δημοσκοπήσεις για αυτή την εβδομάδα , νεότερο δεν είχαμε αν και παραμένουν στην ίδια σταθερά όσα είχαμε γράψει τις προηγούμενες εβδομάδες..  Ξανά έρευνες θα «τρέξουν» μετά τις 28 Αυγούστου.

Σε έντονους ρυθμούς κινούνται στην Διοίκηση Helexpo-ΔΕΘ για να είναι άρτια οργανωμένα όλα στην Έκθεση. Από το βήμα της θα γίνουν πολλές κυβερνητικές ανακοινώσεις με μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά με συνοδευτικό προϋπολογισμό.

Κρατήστε μια πληροφορία εκτός του Σαββάκη και Κωνσταντόπουλου κινείται παρασκηνιακά για το Δήμο Θεσσαλονίκης νεοδημοκράτης παράγοντας.  Το τοπίο βέβαια για τις δημοτικές εκλογές θα ξεκαθαρίσει μετά τις εθνικές.

Σφαγή μαθαίνω θα γίνει για την Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία για τις γυναίκες.. Σταθερά στο κάδρο και η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα που θέλει να είναι πάλι υποψήφια και στις προηγούμενες εκλογές είχε κάνει πολύ καλή παρουσία.

Μετά τις αλλαγές σε ΕΥΑΘ Παγίων και ΟΑΣΘ μαθαίνω πως έρχεται αλλαγή και στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας απο τον αρμόδιο υπουργό Σταύρο Καλαφάτη..

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, καλές βουτιές.