Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Ζέρβας, ο Μπρατάκος που παραμένει γενικός διευθυντής της ΝΔ και τα όνειρα δυο αντιδημάρχων

Γράφει ο «Φωτογράφος» 

Ωραίες μέρες κάνει στην Θεσσαλονίκη, παρα την φθινοπωρινή δροσιά με τα κρούσματα να ανεβαίνουν απότομα και να ανησυχούν όλοι.  Εγώ προγραμματίζω νέα επίσκεψη στην όμορφη πολη του Αγίου Δημητρίου αλλά στο μεταξύ εμείς παραμένουμε δυνατοί και έχουμε πολλά κουτσομπολιά και παραπολιτικά να σας πούμε…

Κόμμα μαθαίνω ετοιμάζει και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην βουλευτής και υπουργός .. ακόμα ένας αρχηγός λοιπόν ..

Έντονα ακούγεται το όνομα της υφυπουργού  Γκάγκα για το ευρωψηφοδέλτιο με την Νέα Δημοκρατία.. πάντως ήδη σας έχω πληροφορήσει πως το ευρωψηφοδέλτιο θα είναι με λίστα ..

Πλώρη για εκλογή στις επόμενες εκλογές στην Ανατολική Αττική και όχι στην Ευρυτανία έχει βάλει η Σοφία Ζαχαράκη ..

Μιας και πιάσαμε τα βουλευτικά και τις υποψηφιότητες που ακούγονται από την πιάτσα, άκουσα πως ο πρώην δήμαρχος Αθηνών και νυν βουλευτής επικρατείας με το ΚΙΝΑΛ Γιώργος  Καμίνης θα κατεβεί για υποψήφιος στην Χίο.

Θα παραμείνει Γενικός Διευθυντής στην Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Μπρατάκος παρά την εκλογή του στο ΕΒΕΑ..

Ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης θα κατέλθει στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος πρόεδρος .. πολύ καλή και σοβαρή επιλογή..

Από δημοσκοπήσεις μαθαίνω ο Χάρης Καστανίδης συγκεντρώνει ένα 10%… καθόλου κακό ποσοστό..

Έμφαση θα δοθεί το επόμενο διάστημα από την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης λόγω των χαμηλών ποσοστών που έχει .. Ήδη μετράνε δημοσκοπήσεις και με ονόματα όπως οι Πατουλίδου, Σπυράκη, Παπαμιμίκος απο τους μη εκλεγμένους να ξεχωρίζουν ..

Ο Παύλος Γερουλάνος δεν θα κατέβει υποψήφιος πρόεδρος για το ΚΙΝΑΛ αλλά ακούγεται έντονα το όνομα του για την Α Αθηνών..

Τον Παύλο Χρηστίδη ακούω από την πιάτσα, για υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ στον Δήμο Αθηνών..

Ένας κακός χαμός έγινε τα τελευταία 24ωρα με τις εσωκομματικές εκλογές στην Θεσσαλονίκη , καθώς ακουγόταν έντονα ότι αντίπαλος του Θοδωρή Μητράκα θα ήταν ο μηχανικός Νίκος Δένης που υποστηρίζεται από συγκεκριμένο βουλευτή της Α Θεσσαλονίκης ..

Αλλαγή στην Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης θα γίνει το επόμενο διάστημα

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η αλλαγή του γενικού γραμματέα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με επικρατέστερο τον Παύλο Μαρινάκη, όπως ήδη έχουμε γράψει ..

Ανασχηματισμός την επόμενη εβδομάδα στον Δήμο Θεσσαλονίκης αναμένεται . Αλλαγή χαρτοφυλακίου για Ζειμπέκη και Καραγιάννη, σταθερός ο Αβαρλής, Μπαρμπουνάκης, Κυριζίδης και  Αηδονόπουλος  Μάχη για την είσοδο απο Πατέλη και Ιακώβου με επικρατέστερο τον πρώτο…  Οι υπόλοιποι στα ίδια με σκέψεις αντικατάστασης και για Δημητριάδη.. Αλλαγή και στα νομικά πρόσωπα που θα μείνουν ορφανά.. καμία σημαντική αλλαγή καθώς πάγκος και ψήφοι δεν υπάρχουν για ισορροπία ..

Πόρτα έμαθα έφαγαν τα στελέχη του Ζέρβα απο 2 άτομα για την στελέχωση στο επόμενο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ενώ γίνονται συζητήσεις με πολλούς και πολλές ..

Όνειρα θερινής νυκτός απο 2 αντιδημάρχους του Δήμου Θεσσαλονίκης που ονειρεύονται να γίνουν δήμαρχοι στην Θέση του Δημάρχου .. φυσικά ο Ζέρβας τα γνωρίζει όλα ..

Φαβορί για την Θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου η Μελίνα Δερμεντζοπούλου ..

Αλαζονεία από τον γιατρό που λέει ότι αν δεν του βγουν τα νούμερα που μετράει για βουλευτής θα πάει να πάρει τον Δήμο Καλαμαριάς..

Αυτά για σήμερα, καλή Κυριακή ..

No Comments Yet

Comments are closed