Ο Βρύζας με Αγγελούδη ο Μανωλόπουλος για τον Δήμο Δέλτα, το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα και οι κινήσεις Ορφανού

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Ο Ζήσης Βρύζας φαίνεται πως έχει κλειδώσει με τον Στέλιο Αγγελούδη για να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα σημαντικό όνομα το οποίο έχει και σημασιολογικά χαρακτηριστικά στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Με εντατικούς ρυθμούς κινείται ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα, Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος  ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού καθώς και το όνομα του. Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο  όπου μέχρι στιγμής φαίνεται πως μπορεί ανοικτά και με πολλές αξιώσεις να διεκδικήσει τον Δήμο Δέλτα , απέναντι σε μια κακή διοίκηση όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής…

Οι εθνικές εκλογές πάνε για 28 Μαϊου και φαίνεται πως κάποια πρόσωπα δεν περιμένουν αυτές για να δείξουν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και την εργατικότητα τους..Ο λόγος για την βουλευτή Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία Άννα Ευθυμίου , η οποία είναι απο τους πιο ενεργούς βουλευτές του κόμματος στην Α Θεσσαλονίκης..

Κάπου πήρε το μάτι μου στα κοινωνικά δίκτυα  ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.. Φαίνεται πως μετά την αγωνία του για τον Δήμο Δελτα , τις σκέψεις για το Δήμο Ευόσμου και την προηγούμενη υποψηφιότητα του στον Δήμο Θεσσαλονίκης τώρα σκέφτηκε επιστροφή σε παλιά λιμέρια

Στην Β’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ ξεχωρίζουν δυο πρόσωπα τα οποία έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά.. Ο λόγος για τον Μιχάλη Πάπου και τον Θανάση Γκλαβίνα οι οποίοι έχουν οργώσει στην κυριολεξία όλη την Β Θεσσαλονίκης.. ειδικά ο δεύτερος σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε είναι δεύτερος με μικρή διαφορά απο τον εν ενεργεία βουλευτή Αρβανιτίδη και μεγάλη διαφορά από τον τρίτο Πετρίδη..

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του ψηφοδελτίου του Τζιτζικώστα όπου σχεδόν έχει συμπληρωθεί το 85% όπως μαθαίνουμε με παλιά αλλά και πολλά νέα πρόσωπα..

Κινήσεις κάτω απο τα ραντάρ κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός ο οποίος κινείται μεθοδικά και με στρατηγική για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του. Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ακόμα ένα όνομα έκπληξη για τα δημοτικά δρώμενα..