Ο Βούγιας με τον Αγγελούδη, το τρέξιμο Καραγιαννακίδη, το ανέβασμα της Νίκης Ανδρεάδου στον Λαγκαδά και τα νέα ονόματα για τον Δήμο Καλαμαριάς

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Χωρίς φρένα συνεχίζει τις επαφές και το σταδιακό κλείσιμο του ψηφοδελτίου αλλά και την σταθερή αντιπολιτευτική της γραμμή η Νίκη Ανδρέαδου για τον Δήμο Λαγκαδά.. Φαίνεται πως οι πολίτες έχουν βρει στο πρόσωπο της την επόμενη δήμαρχο για την διαχείριση των πολλών προβλημάτων του Δήμου..

Με τον Στέλιο Αγγελούδη πορεύεται ο Σπύρος Βούγιας και μάλιστα αναμένεται να παραβρεθεί στην ανακοίνωση των πρώτων 80 ονομάτων, όχι ως υποψήφιος, αλλά ως υποστηρικτής της προσπάθειας..

Τα πρώτα 80 ονόματα αναμένεται να ανακοινώσει ο Στέλιος Αγγελούδης..Τα πρόσωπα είναι απο τον επιχειρηματικό, κοινωνικό, δημοσιογραφικό και αθλητικό τομέα.. Μάλιστα ως προς τον αθλητισμό έχει πιάσει όλες τις ομάδες αφού ενδεικτικά θα ανακοινωθεί ο Φώτης Θέος από τον Ηρακλή αλλά και πρόσωπο έκπληξη από την οικογένεια του Άρη, πολύ αναγνωρίσιμο..

Δυναμικά συνεχίζει τις επαφές του με βαρύτητα τις ομάδες πολιτών σε δυτική και ανατολική Θεσσαλονίκη ο Νίκος Καραγιαννακίδης υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία… Έχει πάρει πάνω του μεγάλο βάρος της προσπάθειας της ΝΔ στα δυτικά, όπου πάσχει..

Και μιας και μιλήσαμε για τις δυτικές περιοχές πρόσωπο έκπληξη θα κατέβει στις επόμενες εκλογές με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την Φεβρωνία Τύρρη η οποία ειναι ανιψιά του Μητροπολίτη Βαρβάβα.. Σοβαρή περίπτωση, καταξιωμένη στον επαγγελματικό της τομέα και με έντονο κοινωνικό πρόσωπο..

Θα είναι τελικά υποψήφιος ο Γιάννης Γιώργος με την Νέα Δημοκρατία στην Χαλκιδική . Αυτό μου μεταφέρουν οι άνθρωποι μου από την πιάτσα της Χαλκιδικής..

Ακόμα δύο υποψηφιότητες για Δήμαρχοι στο Δήμο Καλαμαριάς ανακοινώθηκαν και προχωράνε.. ο λόγος για τον Παναγιωτίδη, που ήταν υποψήφιος με την παράταξη Μπακογλίδη στις τελευταίες εκλογές  και τον Παπαδόπουλο, υποψήφιο με τον Γιάννη Δαρδαμανέλη.. Και οι δυο τους έχουν δεξαμενή ψήφων διαφορετικά ακροατήρια. Ο μεν πρώτος αναμένεται να έχει στήριξη απο κεντροαριστερές δυνάμεις ενώ ο δεύτερος απο την κεντροδεξιά και τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του Δαρδαμανέλη. Πραγματικά ο κακός χαμός στην Καλαμαριά δηλαδή που ήδη μετράει κοντά στους 10 συνδυασμούς..

ΥΓ  Σε ευχάριστο πονοκέφαλο θα είναι πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι που καλούνται να διαχειριστούν τα όχι που πρέπει να πουν σε υποψηφίους που θέλουν να κατεβούν στον συνδυασμό τους, λόγω έλλειψης χώρου σε αυτά..