Ο «κοριός» του δημαρχείου – Όλα όσα συμβαίνουν στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Ο αρμόδιος υπάλληλος θα πάρει άδεια την περίοδο των γιορτών και ο αντιδήμαρχος ενημερώνει του συμπολίτες του για να μη μείνουν με… καμένες λάμπες τα Χριστούγεννα. «Όσοι έχετε καμένη λάμπα στο δρόμο σας, ενημερώστε αύριο τον Πρόεδρο της Κοινότητάς σας η το 2313300154 για να αλλαχθεί άμεσα. Ο μοναδικός εναερίτης ηλεκτρολόγος του Δήμου μας θα πάρει από τα Χριστούγεννα την άδεια για τις γιορτές και θα λείψει για μέρες», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος του δήμου Χαλκηδόνας Λουκάς Ευσταθιάδης.

Υπομονή και κατανόηση ζητά από τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Κ. Αμανατιάδης. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και με την ευκαιρία των εορτών αναφέρεται στην προσπάθεια που καταβάλει το νέο δσ «να κρατήσουμε ακόμη μια χρονιά την ΔΗΚΕΚΕ ζωντανή». Όπως σημειώνει «στόχος για το 2020 είναι να διαλύσουμε το θολό τοπίο στο οποίο έχουμε περιέλθει τα τελευταία χρόνια και να μπούμε σε ήρεμο και ασφαλές λιμάνι» και ζητά «για ένα μικρό διάστημα την υπομονή και την κατανόησή σας για την πληρωμή των δεδουλευμένων, παλαιών ετών».

Οι κόντρες δίνουν και παίρνουν σε δήμο της δυτικής Θεσσαλονίκης και τα μέλη της διοικούσας παράταξης έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Μάλιστα είναι τόσο έντονη η κόντρα που έχει ξεσπάσει που είναι ιδιαίτερα φανερή ακόμη και στις αναρτήσεις τους στα social media. Όπως μαθαίνουμε ορισμένοι δεν λένε ούτε καλημέρα με τον δήμαρχο να προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες.

Sms: Κάποιες φορές τα «χειροκροτήματα» που παίρνουμε δεν είναι γιατί μας θεωρούν τους καλύτερους αλλά τα «μπράβο» είναι ένας τρόπος να την… πούνε στους προκατόχους μας. Όχι δηλαδή ότι εσύ είσαι ο καλύτερος… αλλά με τα «χειροκροτήματα» σε σένα κάνω τον άλλο να ζηλεύει!

No Comments Yet

Comments are closed