Ο «κοριός» του δημαρχείου- Όλα όσα γίνονται στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα δυναμικά κινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ωραιοκάστρου, Παντελής Σκαρλάτος ο οποίος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο κέρδισε τις εντυπώσεις όταν ζήτησε από τη δημοτική αρχή να προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο στις δημοτικές επιχειρήσεις του δήμου. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αν.α.σ.α» δείχνει ότι βάζει πλώρη για το 2023… δουλεύοντας μεθοδικά με γνώμονα, όπως λέει και ο ίδιος, το καλό των συμπολιτών του. Από τη στιγμή που η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης έχει συμπράξει με τη διοίκηση του δήμου ο κ. Σκαρλάτος άδραξε την ευκαιρία και δεν αφήνει σε ησυχία τη δημοτική αρχή.

Πλώρη… για το 2023 έχει βάλει και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Δέλτα και πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος ο οποίος δεν αφήνει τον χρόνο να περνά. Όπως φέρεται να έχει δηλώσει σε συνεργάτες και φίλους, μπορεί οι επόμενες εκλογές να αργούν, ωστόσο, τα προβλήματα του τόπου του δεν μπορούν να περιμένουν.

Δημοτικό συμβούλιο Παύλου Μελά τώρα και μέσω internet μετά την αποδοχή από από τη διοίκηση του δήμου της πρότασης του Γ. Λίλτση για απευθείας αναμετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της «Ανατροπής» είναι δικαίωμα όλων των πολιτών να γνωρίζουν με ποιο τρόπο λαμβάνονται οι αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο και να κρίνουν οι ίδιοι τόσο τη διοίκηση, όσο και την αντιπολίτευση.

Αναβλήθηκε η πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χαλκηδόνας λόγω μη απαρτίας, καθώς παρόντες ήταν μόλις 13 σύμβουλοι! Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης θέλησαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την έλλειψη συνεργασίας με τη δημοτική αρχή και απείχαν από τη συνεδρίαση. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αναγκάστηκε να ορίσει νέα συνεδρίαση για την επόμενη Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, στις 18.30 το απόγευμα.

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από τα δημοτικά δρώμενα του τόπου του, ωστόσο, ο ίδιος όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά με τα καλύτερα λόγια για πρώην αντίπαλό του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο πρώην αιρετός δεν πήρε με καλό μάτι την αναγκαστική αποχώρηση του από τα κοινά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επανέλθει!

No Comments Yet

Comments are closed