Ο “κοριός” του δημαρχείου

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Γράφει η “Τσούχτρα”

Την επόμενη Τρίτη, 25 Ιουνίου αναμένεται η συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση, ο οποίος, όπως έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση, θα ανοίξει το στόμα του και θα τα πει όλα! Σύμφωνα με ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί αμέσως μετά το άσχημο, για αυτόν, εκλογικό αποτέλεσμα, θα δώσει ανοικτή συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταφερθεί εναντίον εν ενεργεία βουλευτών, πρώην στενών συνεργατών του, αλλά και του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ. Ο κ. Γαβότσης, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει μετανιώσει για την απόφασή του να εγκαταλείψει τον δημαρχιακό θώκο, τρεις μήνες πριν τη λήξη της θητείας του και με τη συνέντευξη αυτή θα προσπαθήσει να εξηγήσει στους συνδημότες του για ποιο λόγο έχασε τις εκλογές.

Θέση ευθύνης αναμένεται να αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος δημοτικός σύμβουλος του Γ. Ταχματζίδη στο δήμο Λαγκαδά, Γιώργος Προκοπίδης. Ο κ. Προκοπίδης φέρεται να είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του νεοεκλεγέντα δημάρχου και όπως όλα δείχνουν θα αξιοποιηθεί στη νέα διοίκηση του δήμου.

«Όταν ξεκινούσαμε το ταξίδι στην Καλαμαριά πολλοί δεν μας πίστευαν…. ας τους το αφιερώσουμε, μαζί με την δουλειά που ήδη ξεκινήσαμε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης ποστάροντας μια φωτογραφία με το μήνυμα: «Αν σου πει κάποιος δεν μπορείς, πες του κοίτα να μαθαίνεις».

Τέλος καλό, όλα καλά για τους δύο πρώην αντιδημάρχους του δήμου Ωραιοκάστρου Ηρακλή Τσακαλίδη και Θωμά Δίγκαλη, οι οποίοι απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες περί δήθεν εμπλοκής τους σε παράνομες ταφές το έτος 2015. Με απόφαση της εισαγγελέως η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο, ενώ είχε προηγηθεί η απαλλαγή των δύο αιρετών, με ομόφωνη απόφαση, από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του αρθρ. 234 του Ν.3852/2010. Αντίθετα, συνεχίζεται η ποινική διαδικασία για τον πρώην αντιδήμαρχο Κυριάκο Ιωσηφίδη.