Ο ποιητής βουλευτής, ο νυν που θα γίνει πρώην και ο πρώην που θέλει να επιστρέψει

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφουν οι “Απέναντι”

Εμείς σας το είχαμε γράψει και επιβεβαιωθήκαμε (για μία ακόμη φορά). Φιλοξενήσαμε το Γιάννη Ταχματζίδη στη ραδιοφωνική μας εκπομπή και τον ρωτήσαμε ευθέως αν θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του στο δήμο Λαγκαδά. Μας απάντησε ορθά κοφτά πως «όχι», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Α’ ή Β’ Θεσσαλονίκης ήταν η επόμενη ερώτηση, ο γιατρός, όμως, απέφυγε να απαντήσει…

Κρυφό ταλέντο ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, αφού όπως αποκαλύφθηκε σε παρουσίαση βιβλίου που έδωσε το παρών, πέρα από συγγραφέας είναι και ποιητής! Ο βουλευτής της ΝΔ γράφει ερωτικά ποιήματα στη γυναίκα του, αποκαλύπτοντας μια ευαίσθητη πτυχή του εαυτού του.

Αγγελούδης ή Πέγκας; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτό είναι το δίλημμα που καλείται να βρει λύση η Χαριλάου Τρικούπη για το δήμο Θεσσαλονίκης. Δυο υποψηφιότητες που, όπως μας είπαν, έχουν συγκεκριμένα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά, τα οποία σταθμίζουν ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι συνεργάτες του. Από τη μία ο έμπειρος αλλά Βενιζελικός Στέλιος Αγγελούδης και από την άλλη ένα, ακόμη, πολιτικό «παιδί» του Γιάννη Μπουτάρη, ο Σπύρος Πέγκας.

Από δήμαρχος γενικός Γραμματέας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεοδόσης Μπακογλίδης στηρίζει την υποψηφιότητα της Χρύσας Αράπογλου στο δήμο Καλαμαριάς, ζητώντας ως «αντάλλαγμα» να πάρει τη θέση που κατέχει σήμερα η Ελένη Φύκα.

«Επιστρέφουμε με χορό και τραγούδι, για να βάλουμε τηχώρα σε τροχιά ανατροπής! Ξαναγράφουμε με μουσική τη ζωή μας!» είναι το motoτου ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το χορό που διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Βελλίδειο. Περίοδος εκλογών, προβλέπεται «παρέλαση» όλων υποψήφιων …υποψήφιων βουλευτών.

Χαλαρή κουβέντα το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη για την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Άγγελο Τόλκα. Το «μενού» της συζήτησης εκτιμούμε πως ήταν αυτοδιοικητικό, καθώς το όνομα του βουλευτή Ημαθίας ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.