Ο ΟΑΣΘ καταδικάζει τις βίαιες συμπεριφορές εναντίον εργαζομένων του

από Team MyPortal.gr
sms

«Απολύτως καταδικαστέες» και μη «ανεκτές» χαρακτηρίζει τις συμπεριφορές βίας εναντίον εργαζομένων του ΟΑΣΘ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Κώστας Ταγγίρης, με αφορμή επίθεση οδηγού ΙΧ σε οδηγό αστικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, το επεισόδιο συνέβη επί της Νικολάου Πλαστήρα, στη Νέα Κρήνη, όταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έκανε αναστροφή, με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου που ακολουθούσε να αναγκαστεί σε απότομο φρενάρισμα, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση. «Ακολούθησε λεκτικό επεισόδιο, ο οδηγός του ΙΧ κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε δίπλα στον οδηγό του αστικού και, από το ανοιχτό παράθυρο, τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Αμέσως μετά έγινε καπνός», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται δε ότι κ. Ταγγίρης επικοινώνησε με τον οδηγό του λεωφορείου και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του, διαβεβαιώνοντάς τον επίσης ότι ο ΟΑΣΘ είναι έτοιμος να του παρέχει νομική υποστήριξη, εφόσον αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον του ατόμου που τον γρονθοκόπησε.